Kennisgroep Regiomanagers

Ben jij een regiomanager in de kinderopvang en ben je op zoek naar mogelijkheden om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je netwerk uit te breiden? Dan is de kennisgroep voor regiomanagers mogelijk interessant voor jou!

Deze kennisgroep biedt je een unieke gelegenheid om drie keer per jaar samen te komen en te sparren met andere regiomanagers uit het werkveld. Tijdens deze inspirerende bijeenkomsten delen we kennis, ervaringen en best practices om jouw leiderschap en kennis naar een hoger niveau te tillen en daarmee bij te dragen aan het succes van jouw locatie(s).

Waarom deelnemen?

  • Netwerken: Ontmoet gelijkgestemde professionals en bouw een netwerk op en/of breid je netwerk uit. Leer van de successen en uitdagingen van anderen en ontdek nieuwe perspectieven op strategische vraagstukken binnen de kinderopvangsector.
  • Kennisdeling: Profiteer van de collectieve expertise van de groep. Bespreek actuele thema's zoals de impact van de ontwikkelingen in de kinderopvang op de organisatie en wat jij vanuit jouw rol kan bijdragen. Of ga met de groep dieper in op actuele issues zoals het omgaan met diversiteit in de kinderopvang, het ontwikkelen van inclusieve opvang en IKC vorming. Ook thema's als indirect leidinggeven en financiën komen aan bod.

Kosten: € 450,- excl. btw per jaar
Dit abonnement heeft een looptijd van 1 jaar. Na afloop van dit jaarabonnement wordt het abonnement automatisch verlengd en geldt er een opzegtermijn van een maand.

Locatie: - In overleg met de deelnemers

Datum en tijd - 3x per jaar van 10.00 tot 14.30 uur incl. lunch
>> Maandag 23 september (kennismaking - eenmalig tijdstip van 10-13 uur)
>> Maandag 28 oktober
>> Maandag 2 december

 Aanmelden voor de kennisgroep kan via het formulier onderaan deze pagina. Wil je eerst meer informatie of twijfel je of je past bij het profiel? Neem dan contact op met Sonja Sandbergen.

Aanmelden netwerken

Dit abonnement heeft een looptijd van 1 jaar. Na afloop van dit jaarabonnement wordt het abonnement automatisch verlengd en geldt er een opzegtermijn van een maand.

Ik meld me aan voor de netwerken *

Organisatie gegevens *

Gegevens contactpersoon *

Wijkt het e-mailadres voor de factuur af? *
Tijdens de bijeenkomst wordt er beeldmateriaal vastgelegd, ga je ermee akkoord?*

Lees hier de verkoopvoorwaarden

CAPTCHA