Kennisgroep Operationeel managers

Wil jij als operationeel manager in de kinderopvang je netwerk uitbreiden en jezelf blijven ontwikkelen? Zoek je naar een platform waar je gelijkgestemde professionals kunt ontmoeten en van elkaar kunt leren? Dan is de kennisgroep voor operationeel managers in de kinderopvang de perfecte plek voor jou!

Deze kennisgroep biedt een unieke gelegenheid om drie keer per jaar samen te komen en te sparren met andere professionals uit het werkveld. Tijdens deze inspirerende bijeenkomsten delen we kennis, ervaringen en best practices om jouw functie naar een hoger niveau te tillen en daarmee bij te dragen aan het succes van jouw locatie(s).

 • Kosten - € 450,- excl. btw per jaar
  Dit abonnement heeft een looptijd van 1 jaar. Na afloop van dit jaarabonnement wordt het abonnement automatisch verlengd en geldt er een opzegtermijn van een maand.
 • Locatie: - In overleg met de deelnemers
 • Datum en tijd - 3x per jaar van 10.00 tot 14.30 uur incl. lunch 
  >> Maandag 8 april 2024
  >> Maandag 17 juni 2024
  >> Maandag 14 oktober 2024

Aanmelden voor de kennisgroep kan via het formulier onderaan deze pagina. Wil je eerst meer informatie of twijfel je of je past bij het profiel? Neem dan contact op met Sonja Sandbergen

Linker kolom
Voor wie?

De kennisgroep is bedoeld voor managers met operationele verantwoordelijkheid en veel werkzaam in en voor het primair proces, zoals:

 • Locatie managers
 • Locatie leiders
 • Clustermanagers
Rechter kolom
Wat kun je verwachten van deze kennisgroep?
 • Een waardevol netwerk: Ontmoet gelijkgestemde professionals en bouw een netwerk op waar je op kunt vertrouwen. We bekijken oplossingen voor vraagstukken waar we allemaal tegenaan lopen.
 • Kennisdeling: Leer van de expertise van elkaar. We bespreken actuele thema's, wisselen ideeën en praktische tips uit. De agenda wordt door de deelnemers zelf bepaald. Denk aan onderwerpen als: planmatig werken (juist als je heel druk bent), budgetbeheer, personele bezetting, roosteren, efficiënt vergaderen, omgaan met verzuim van/bij collega’s, ouderbetrokkenheid, kwaliteitsbewaking en -bevordering, naleven van wet- en regelgeving en alle overige zaken die je dagelijks tegenkomt.
 • Persoonlijke groei: Ontwikkel jezelf als professional en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector kinderopvang.

Aanmelden netwerken

Dit abonnement heeft een looptijd van 1 jaar. Na afloop van dit jaarabonnement wordt het abonnement automatisch verlengd en geldt er een opzegtermijn van een maand.

Ik meld me aan voor de netwerken *

Organisatie gegevens *

Gegevens contactpersoon *

Wijkt het e-mailadres voor de factuur af? *
Tijdens de bijeenkomst wordt er beeldmateriaal vastgelegd, ga je ermee akkoord?*

Lees hier de verkoopvoorwaarden

CAPTCHA