Netwerkkring Inkoop

Wil jij als inkoper in de kinderopvang je netwerk uitbreiden en jezelf blijven ontwikkelen? Zoek je naar een platform waar je gelijkgestemde professionals kunt ontmoeten en van elkaar kunt leren? Dan is de netwerkkring Inkoop in de kinderopvang de perfecte plek voor jou!

Deze netwerkkring biedt een unieke gelegenheid om vier keer per jaar samen te komen en te sparren met andere professionals uit het werkveld. Tijdens deze inspirerende bijeenkomsten delen we kennis, ervaringen en best practices om het beleid en de kwaliteit van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

 • Kosten - € 460,- excl. btw per jaar
  Dit abonnement heeft een looptijd van 1 jaar. Na afloop van dit jaarabonnement wordt het abonnement automatisch verlengd en geldt er een opzegtermijn van een maand.
 • Locatie- Wisselend op locatie bij één van de deelnemers
 • Datum en tijd - 4x per jaar van 10.00 tot 14.00 uur incl. lunch 
  >> Maandag 5 februari 2024
  >> Donderdag 16 mei 2024
  >> Donderdag 12 september 2024
  >> Maandag 9 december 2024

Aanmelden voor de netwerkkring kan via het formulier onderaan deze pagina. Wil je eerst meer informatie of twijfel je of je past bij het profiel? Neem dan contact op met Marion Breg. 

Linker kolom
Voor wie?

De netwerkkring is bedoeld voor iedereen waarbij inkoop deel uitmaakt van de portefeuille. 

 • Inkoopmedewerker: Personen die de inkoopafdeling opzetten, het professionaliseren van de inkoopfunctie en het maken van inkoopbeleid.
Rechter kolom
Wat kun je verwachten van deze netwerkkring?
 • Een waardevol netwerk: Ontmoet gelijkgestemde professionals en bouw een netwerk op waar je op kunt vertrouwen. We bekijken oplossingen voor vraagstukken waar we allemaal tegenaan lopen.
 • Kennisdeling: Leer van de expertise van elkaar. We bespreken actuele thema's, wisselen ideeën en praktische tips uit. De agenda wordt door de deelnemers zelf bepaald. Denk aan onderwerpen als: duurzaam inkopen, het werken met voorkeursleveranciers, inkoopsystemen en de begroting. 
 • Persoonlijke groei: Ontwikkel jezelf als professional en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector kinderopvang.

Aanmelden netwerken

Dit abonnement heeft een looptijd van 1 jaar. Na afloop van dit jaarabonnement wordt het abonnement automatisch verlengd en geldt er een opzegtermijn van een maand.

Ik meld me aan voor de netwerken *

Organisatie gegevens *

Gegevens contactpersoon *

Wijkt het e-mailadres voor de factuur af? *
Tijdens de bijeenkomst wordt er beeldmateriaal vastgelegd, ga je ermee akkoord?*

Lees hier de verkoopvoorwaarden

CAPTCHA