Afbeelding bij artikel
dinsdag 21 november 2023
Body tekst

3e Kennisgroep Kwaliteits- en Beleidsmedewerkers Kinderopvang 'regio Utrecht'

Wil jij als kwaliteits- en/of beleidsmedewerker in de kinderopvang je netwerk uitbreiden en jezelf blijven ontwikkelen? Zoek je naar een platform waar je gelijkgestemde professionals kunt ontmoeten en van elkaar kunt leren? Dan is de kennisgroep voor kwaliteits- en beleidsmedewerkers in de kinderopvang de perfecte plek voor jou! De kennisgroep start bij voldoende aanmeldingen begin 2024.

Deze kennisgroep biedt een unieke gelegenheid om vier keer per jaar samen te komen in de regio Utrecht en te sparren met andere professionals uit het werkveld*. Tijdens deze inspirerende bijeenkomsten delen we kennis, ervaringen en best practices om het beleid en de kwaliteit van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

>> Meer weten?
*De kennisgroep is bedoeld voor professionals die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen, implementeren en monitoren van het (algemeen) beleid en de kwaliteit binnen kinderopvangorganisaties. Pedagogisch beleidsmedewerkers verwijzen we graag door naar het Expertisecentrum Kinderopvang.

Goed om te weten!
We bieden ook kennisgroepen aan voor ondernemers van kleinschalige of middelgrote kinderopvangorganisaties. Daarover lees je hier meer. En het Netwerk Professionals Kinderopvang biedt specifieke vakgenoten van middelgrote en grote organisaties de gelegenheid om op een informele en inspirerende manier inzichten en ervaringen uit te wisselen over onderwerpen passend bij een van de kringen (Controllers, Facilitair, Inkoop en Marketing). Lees hier meer.