Afbeelding bij artikel
dinsdag 11 juli 2023
Body tekst

Nieuwe modelformulieren GGD inspectie per 01-07-2023

Rijksoverheid.nl | Den Haag | Zuid-Holland

Eenmaal per halfjaar vindt er een herziening van de rapporten met modelformulieren van de GGD plaats. Dat kan zijn omdat er nieuwe regelgeving is ingevoerd of omdat er kleine aanpassingen zijn doorgevoerd.

Via onderstaande button vind je de rapporten met modelformulieren voor de beoordeling van de kwaliteit van kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, gastouderbureaus en voorzieningen voor gastouderopvang in 2023. De modelformulieren geven een overzicht van de eisen aan de hand waarvan wordt getoetst. De modelformulieren zijn geldig vanaf 1-7-2023.

Download hier de modelformulieren


Webinar 'Wetgeving & Toezicht'

Hoe kijk jij aan tegen het jaarlijks onaangekondigd inspectiebezoek? Heb je het idee dat jij en je PM’ers extra bagage kunnen gebruiken om het inspectiebezoek ontspannen te laten verlopen? Wil jij je kennis vergroten over de geldende wetgeving? En ben je benieuwd naar de werkwijze van de toezichthouder, wat je daarvan kunt verwachten en hoe je er voor kan zorgen dat jij de touwtjes in handen hebt? Schrijf je dan nu in voor het webinar 'Wetgeving & Toezicht' op maandag 2 oktober. >> Kijk hier voor meer informatie.