Afbeelding bij artikel
woensdag 19 april 2023
Body tekst

Verantwoord investeren: van idee tot realisatie

Als ondernemer wil je wellicht investeren in het opzetten of overnemen van een kinderopvanglocatie. Of je wilt investeren in de bestaande locatie(s). Wij helpen je bij het zetten van de juiste stappen om je ambitie te verwezenlijken.

Denk bij investeren aan het opzetten of overnemen van een kinderopvanglocatie of aan het vernieuwen of vervangen van inventaris en vervoermiddelen en het onderhoud en/of verduurzamen van je pand en de buitenruimte. Er komen een hoop vragen op je af. Waar begin je en welke keuzes maak je? Doe je de investering uit eigen middelen of financier je de investering (deels) extern?

Met een financieel expert bespreek je wat er allemaal komt kijken bij het investeren en financieren binnen de kinderopvang. Samen bepaal je hoe je je ideeën het beste realiseert. Je krijgt daarbij tips direct uit de praktijk, passend bij jouw eigen situatie. Na dit gesprek weet je welke stappen je moet zetten om te kunnen investeren en dit te financieren.

Naast dit gesprek ontvang je het stappenplan en het invulformat ‘ondernemingsplan’ om een onderbouwd en duidelijk ondernemingsplan te schrijven. Je kunt het plan voorafgaand aan het gesprek invullen om te bespreken met de expert of er juist voor kiezen na het gesprek te starten met invullen, aan de hand van tips die je van de expert hebt gekregen. Bij het inplannen van het gesprek houden we daar rekening mee.

Het pakket 'Verantwoord investeren: van idee tot realisatie' bestaat uit:

  • Persoonlijk gesprek van een uur met een expert*
  • Stappenplan ondernemingsplan**
  • Invulformat ondernemingsplan

Kosten: € 200,- excl. btw.

*We nemen binnen enkele werkdagen contact met je op om het gesprek in te plannen.
** Er zijn twee versies: een voor starters in de kinderopvang en een voor bestaande organisaties die willen uitbreiden of een overige investering willen doen. In het aanvraagformulier kun je je keuze voor de versie aangeven.
 Pakket aanvragen