Fase-0 gesprek

Met een fase-0 gesprek professionaliseren we uw opdrachtgeverschap en helpen we u op weg. Welke ontwikkelingen en opgaven komen er komende jaren op u af? Waar moet u mee aan de slag en op welke manier kunt u deze opgaves het beste organiseren? Denk hierbij bijvoorbeeld aan de energietransitie, de vraagstukken rond de IKC ontwikkeling en de veranderende regel- en wetgeving.

Ondersteuning waar we vaak voor gevraagd worden is dat 1e gesprek, waarin één of meer partijen helder willen krijgen voor welke opgave ze staan en hoe ze het traject het beste kunnen aanpakken. Denk hierbij onder ander aan de eerste fase in het maken van plannen voor bijvoorbeeld een integraal kindcentrum. Hoe start u dat traject op? Hoe zorgt u voor betrokkenheid van diverse partijen? Welke constructies zijn er mogelijk en welke criteria zetten we in bij de selectie van een adviseur?

Onze onafhankelijke experts helpen u op weg. Ze bespreken de opgaves die er liggen en kijken samen met u naar kansen en verbetermogelijkheden. Aan het eind van dit gesprek weet u wat er op u af komt en hoe u met uw vraag het beste de markt kunt benaderen of waar u zelf mee aan de slag kunt.

Tarief: Voor een fase-0 gesprek hanteren we een bedrag van € 500,- excl. btw. per dagdeel. 

Wilt u meer informatie ontvangen over een fase-0 gesprek? Vul dan onderstaand contactformulier in.
Heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op

Meer informatie over Fase-0 ontvangen?