Fase-0 gesprek

Met een fase-0 gesprek professionaliseren we uw opdrachtgeverschap en helpen we u op weg. Welke ontwikkelingen en opgaven komen er komende jaren op u af? Waar moet u mee aan de slag en op welke manier kunt u deze opgaves het beste organiseren? Denk hierbij aan de energietransitie, de vraagstukken rond de IKC ontwikkeling en de veranderende regel- en wetgeving.

Ondersteuning waar we vaak voor gevraagd worden is dat 1e gesprek, waarin één of meer partijen helder willen krijgen voor welke opgave ze staan en hoe ze het traject het beste kunnen aanpakken. Denk hierbij onder ander aan de eerste fase in het maken van plannen voor bijvoorbeeld een integraal kindcentrum. Hoe start u dat traject op? Hoe zorgt u voor betrokkenheid van diverse partijen? Welke constructies zijn er mogelijk en welke criteria zetten we in bij de selectie van een adviseur?

Onze onafhankelijke experts helpen u op weg. Ze bespreken de opgaves die er liggen en kijken samen met u naar kansen en verbetermogelijkheden. Aan het eind van dit gesprek weet u wat er op u af komt en hoe u met uw vraag het beste de markt kunt benaderen of waar u zelf mee aan de slag kunt.

Tarief: Voor een fase-0 gesprek hanteren we een bedrag van € 600,- excl. btw. per dagdeel. 

Wilt u meer informatie ontvangen over een fase-0 gesprek? Vul dan onderstaand contactformulier in.
Heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op

Maatwerk

Naast beantwoording van algemene helpdeskvragen over huisvesting en financieren, kunt u ons vragen om maatwerkondersteuning. Wellicht wilt u ons uw investeringsplannen laten toetsen of bent u op zoek naar onafhankelijke gespreksbegeleiding, een sparringpartner of een second opnion over een contract of investeringsplan. 


U bent bij ons aan het juiste adres als u gebruik wilt maken van expertise die er eerst en vooral op is gericht uw behoefte helder te krijgen zodat u daarna (zelf) een passende adviseur, marktpartij, financier of samenwerkingspartner kunt vinden en aansturen. Eerder boden we onder meer de volgende maatwerkondersteuning:

  • (gespreks)Begeleiding samenwerking scholen, gemeenten, kinderopvang;
  • Second opinion op (samenwerkings)overeenkomsten;
  • Informeren over mogelijkheden m.b.t. verduurzaming van de huisvesting;
  • Toetsen van investeringsplannen;
  • Sparring over vorming en financiering van (Integrale) Kindcentra.


Tarief: Voor een maatwerkopdracht ontvangt u vooraf een offerte op maat.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze maatwerkondersteuning? Vul dan onderstaand contactformulier in.
Heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op. 

Meer informatie over Fase-0 ontvangen?