Fase-0 gesprek

Met een fase-0 gesprek helpen wij je op weg met het professionaliseren van het opdrachtgeverschap. Welke ontwikkelingen en opgaven komen er komende jaren op je af? Waar moet je mee aan de slag en op welke manier kun je deze opgaves het beste organiseren? Denk hierbij aan de energietransitie, de vraagstukken rond de IKC ontwikkeling en de veranderende regel- en wetgeving.

Ondersteuning waar we vaak voor gevraagd worden is dat 1e gesprek, waarin één of meer partijen helder willen krijgen voor welke opgave ze staan en hoe ze het traject het beste kunnen aanpakken. Denk hierbij onder ander aan de eerste fase in het maken van plannen voor bijvoorbeeld een integraal kindcentrum. Hoe start je dat traject op? Hoe zorg je voor betrokkenheid van diverse partijen? Welke constructies zijn er mogelijk en welke criteria zetten we in bij de selectie van een adviseur?

Onze onafhankelijke experts helpen je op weg. Ze bespreken de opgaves die er liggen en kijken samen met jou naar kansen en verbetermogelijkheden. Aan het eind van dit gesprek weet je wat er op je af komt en hoe je met jouw vraag het beste de markt kunt benaderen of waar je zelf mee aan de slag kunt.

Tarief: Voor een fase-0 gesprek hanteren we een bedrag van € 600,- excl. btw. per dagdeel. 

Wil je meer informatie ontvangen over een fase-0 gesprek? Vul dan onderstaand contactformulier in.
Heb je andere vragen, neem dan contact met ons op

Maatwerk

Naast beantwoording van algemene helpdeskvragen over een thema binnen één van onze pijlers, kun je ons vragen om maatwerkondersteuning. Wellicht wil je ons jouw investeringsplannen laten toetsen of ben je op zoek naar onafhankelijke gespreksbegeleiding, een sparringpartner of een second opnion over een contract of investeringsplan. 


Je bent bij ons aan het juiste adres als je gebruik wilt maken van expertise die er eerst en vooral op is gericht jouw behoefte helder te krijgen zodat je daarna (zelf) een passende adviseur, marktpartij, financier of samenwerkingspartner kunt vinden en aansturen. Eerder boden we onder meer de volgende maatwerkondersteuning:

  • (gespreks)Begeleiding samenwerking scholen, gemeenten, kinderopvang;
  • Second opinion op (samenwerkings)overeenkomsten;
  • Informeren over mogelijkheden m.b.t. verduurzaming van de huisvesting;
  • Toetsen van investeringsplannen;
  • Sparring over vorming en financiering van (Integrale) Kindcentra.


Tarief: Voor een maatwerkopdracht ontvang je vooraf een offerte op maat.

Wil je meer informatie ontvangen over onze maatwerkondersteuning? Vul dan onderstaand contactformulier in.
Heb andere vragen, neem dan contact met ons op. 

Praktijkervaringen

Hoe gaan anderen om met vraagstukken rondom huisvesting en financiering? Onze partners uit de kinderopvang zien hoe zij tot oplossingen zijn gekomen.

Bekijk hier alle praktijkvoorbeelden

Wil je meer informatie over Fase-0 of Maatwerk ontvangen?