Maatwerkondersteuning

Naast beantwoording van algemene helpdeskvragen over huisvesting en financieren, kunt u ons vragen om maatwerkondersteuning. Wellicht wilt u ons uw investeringsplannen laten toetsen of bent u op zoek naar onafhankelijke gespreksbegeleiding, een sparringpartner of een second opnion over een contract of investeringsplan. 

Maatwerkondersteuning betreft individuele ondersteuning op onze thema’s: investeren, financieren en huisvesting en is er eerst en vooral op gericht uw behoefte helder te krijgen zodat u daarna (zelf) een passende adviseur, financier, of samenwerkingspartner kunt vinden.

Ondersteuning waar we vaak voor gevraagd worden is dat 1e gesprek, waarin één of meer partijen helder willen krijgen voor welke opgave ze staan en hoe ze het traject het beste kunnen aanpakken. Denk hierbij onder ander aan de eerste fase in het maken van plannen voor een integraal kindcentrum. Hoe gaan we dat traject opstarten? Hoe zorgen we er voor dat de diverse partijen betrokken worden? Welke constructies zijn er mogelijk en welke criteria zetten we in bij de selectie van een adviseur?

Wij kunnen u ook helpen met de gevolgen van de harmonisatie peuterspeelzalen. Hoe gaat u het traject in? Ook daar geldt dat we informatie verschaffen, partijen bij elkaar brengen en helpen bij criteria indien er een adviseur nodig is.

Daarnaast toetsen we ook plannen (second opinion) en verstrekken informatie over de mogelijkheden omtrent verduurzaming van de huisvesting.

We geloven vooral in persoonlijk contact als het om ondersteuning gaat. Neem daarom contact met ons op als u met vragen zit. 

Meer informatie over maatwerk ontvangen?