3-stappenplan voor een Duurzaam Meerjaren Investeringsbegroting

Als ondernemer investeer je regelmatig in je onderneming. Denk aan het vervangen van inventaris of installaties en onderhoud aan het pand. Om grote investeringen zoals deze te kunnen doen, is het belangrijk te weten hoeveel geld hiervoor de komende jaren nodig is. Met een Duurzaam Meerjaren Investeringsbegroting maak je dit inzichtelijk. Het 3-stapppenplan, met invullijst en model, helpt je om deze begroting op te stellen.

Voorkant.pngEen Duurzaam Meerjaren Investeringsbegroting is eigenlijk niets meer dan een inventarisatie van alle bedrijfsmiddelen die in gebruik zijn en vervolgens vaststellen wanneer deze vervangen of onderhouden moeten worden. Het is niet moeilijk om een dergelijke begroting te maken. Je moet alleen weten hoe. Om jou op weg te helpen, hebben we een 3-stappenplan ontwikkeld. Met de bijbehorende invullijst en het model kun je eenvoudig aan de slag.

Na het invullen van jouw gegevens, ontvang je het stappenplan, de invullijst en het model direct in je mail.

Vraag hier het model en stappenplan aan

Demo
Wil jij extra uitleg hoe je het Duurzaam Meerjaren Investeringsbegroting invult van één van onze experts? Volg hiervoor de online demo! In een uur weet je precies hoe het werkt. Tijdens de demo wordt in kleine groepen uitgelegd hoe je het model invult en je krijgt aanvullende tips. Als je wilt deelnemen aan de demo, kun je dit aangeven in het aanvraagformulier van het stappenplan of op de button hieronder klikken.

Workshopleiders: Joost Koetsier of Cora Mastwijk
Kosten: € 50,- per deelnemer excl. btw & € 35 excl. btw voor organisaties met een ondersteuningsabonnement*

Klik hier om je aan te melden voor de demo 

*Je kunt tot 1 week voorafgaand aan de demo kosteloos annuleren, daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Ondersteuning
Ben je op zoek naar specifieke ondersteuning op dit onderwerp? Neem contact op met Cora Mastwijk via tel: 06-83251750 of mail naar cora.mastwijk@waarborgfondskinderopvang.nl. Ze denkt graag met je mee.

 

Gerelateerd