Blooming Kids financiert middels Knab crowdfunding

Blooming_kids.pngJessica Kalwij en Jessica de Vink-Nieuwenhuizen exploiteren met enthousiasme onder de naam Blooming Kids een kleinschalig kinderdagverblijf en een sport BSO in Huizen. Door de groei van het kinderdagverblijf is men recent verhuisd naar een groter pand. Voor de verbouwing en inrichting werd een financiering gezocht. Men koos bewust voor crowdfunding.

Hiervoor zijn ze in gesprek gegaan met Knab Crowdfunding. De ondernemers werden tijdens het gehele crowdfundtraject persoonlijk begeleid door een Crowdfund Coach. Interessant hierbij is dat deze coach ook zelf investeert in de lening aanvraag. Daarnaast investeert Knab Crowdfunding ook 10% in de benodigde financiering.

De businesscase van Blooming Kids was realistisch en haalbaar. De vennoten zijn enthousiaste ondernemers die zelf meewerken op een groep wat, zeker bij kleinschalige opvang, als positief wordt beoordeeld!

Logo Knab.jpg

Het Waarborgfonds Kinderopvang heeft een arrangement met Knab Crowdfunding voor het financieren van ondernemers in de kinderopvang, waarbij de risico’s voor investeerders afgedekt kunnen worden middels een borgstelling. Knab Crowdfunding werkt samen met Collin Crowdfund én is lid van de branchevereniging Nederland Crowdfunding.

Wilt u meer weten over de verschillende financieringsvormen en over borgstellingen? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerd