Vragenuur: in gesprek met de toezichthouder

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe een toezichthouder een inspectie voorbereid? Of ben je benieuwd hoe een toezichthouder een veiligheids- en gezondheidsbeleid bekijkt? Of beter nog: heb je zelf een vraag die je aan een toezichthouder wilt stellen? Dat kan nu! 

Tijdens het webinar 'Wetgeving en Toezicht' kwam deze behoefte bij deelnemers sterk naar boven. Daarom organiseren we in samenwerking met de GGD het ‘Vragenuur: in gesprek met de toezichthouder’. Tijdens dit vragenuur krijg jij antwoord op je vragen van drie GGD-toezichthouders.

Bij je aanmelding wordt gevraagd jouw vraag alvast in te sturen (dit is verplicht, om zo een goede diversiteit in vragen te kunnen behandelen). In samenspraak met de toezichthouders worden hieruit de 6 meest relevante vragen gekozen. Deze vragen worden tijdens de sessie beantwoord. Let op: vragen die gaan over een specifieke situatie binnen jouw organisatie kunnen niet worden beantwoord. Houd het daarom algemeen en bedenk een vraag waar iedereen van kan leren tijdens de sessie.

Data en tijden: Maandag 7 juni van 10:00 uur en donderdag 10 juni van 13:00 uur tot 14:00 uur
Locatie: Online (details volgen een week voorafgaand aan het vragenuur)
Aantal deelnemers: Maximaal 25 deelnemers per vragenuur
Aanwezig vanuit Waarborgfonds: Susanne Oosterman en Sonja Sandbergen

Goed om te weten: er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

 

 

Aanmelden:

Let op, vul het aanmeldformulier per persoon in! 

Rechts
Links2
Rechts2

Klik hier voor de privacyverklaring