Bankarrangement Rabobankklein_logo Rabobank.jpg

Rabobank is al ruim 100 jaar een bank van en voor mensen. In het handelen van de Rabobank staat het belang van de klant voorop. Dit wordt gerealiseerd door het bieden van de best mogelijke financiële diensten die klanten als passend ervaren.

Speciaal voor ondernemers in de kinderopvang heeft de Rabobank een arrangement ontwikkeld. Hierbij worden o.a. leningen verstrekt onder gunstige voorwaarden en tarieven, in combinatie met een borgstelling van het Waarborgfonds Kinderopvang. Daarnaast is er een aantrekkelijk verzekeringsarrangement. Leest u voor meer informatie ook de arrangementsbrochure.

Voordelen van dit bankarrangement

Het arrangement is van toepassing op alle kinderopvangorganisaties. De arrangementsafspraken zijn gemaakt met Rabobank Nederland en gelden voor alle lokale banken. Rabobank geeft een arrangementskorting van 0,25% op het reguliere rentetarief van de door het Waarborgfonds geborgde lening.

Verzekeringen

Risico's nemen is een wezenlijk onderdeel van uw ondernemerschap. Er zijn risico's die u niet kunt overzien, maar die wel de continuïteit van uw bedrijf bedreigen. Het Waarborgfonds heeft met bemiddeling van Rabobank Nederland met Interpolis een mantelovereenkomst gesloten. Interpolis, onderdeel van Achmea, is een van de grote verzekeraars in Nederland en is gelieerd aan de Rabobank. Dit betekent dat u bij uw lokale Rabobank terecht kunt voor advies over alle financiële zaken en dus ook over verzekeringen. Het is natuurlijk ook mogelijk een andere tussenpersoon te kiezen.

Bent u een onderneming voor kinderopvang:

  • waarvoor het Waarborgfonds Kinderopvang een borgstelling heeft verleend, en/of;
  • die meedoet aan het Sectorrapport Kinderopvang van het Waarborgfonds Kinderopvang, en/of;
  • die gecertificeerd is volgens de Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector.

Interpolis biedt u de Bedrijven Compact Polis: een pakketpolis waarin alle bedrijfsrisico's optimaal verzekerd zijn. Eén overzichtelijk verzekeringsbewijs voor al uw schadeverzekeringen, afgestemd op uw situatie. Op dit pakket verleent Interpolis: 

  • een scherpe premie voor gebouwen, inventaris en bedrijfsschade. Afhankelijk van een aantal risicofactoren bedraagt deze indicatief 1,00 promille, 2,00 promille en 1,00 promille;
  • een arrangementskorting van 20% op de overige rubrieken;
  • een pakketkorting die afhankelijk kan oplopen tot 12%;
  • een gratis waardebepaling van gebouw en inventaris met daaraan gekoppeld een garantie tegen onderverzekering.

Contact

Voor informatie over het arrangement kunt u contact opnemen met uw lokale Rabobank kantoor. Kijk voor een Rabobank bij u in de buurt op http://www.rabobank.nl