Webinar ‘Maak jouw coachingsplan’

Het webinar ‘Maak jouw coachingsplan’ is specifiek gericht op het maken van het coachingsplan. Het coachingsplan zorgt voor een kwalitatieve invulling van de pedagogisch beleidsontwikkeling en coaching.

Het is een ideaal hulpmiddel voor de pedagogisch beleidsmedewerker/ coach om meer diepgang te geven aan het werk. Het geeft richting en ambitie en het zorgt voor een heldere positionering van jouw functie binnen de organisatie. Tijdens dit webinar nemen we het geüpdate format coachingsplan, waarin de inzet op VE-groepen per 2022 is meegenomen, stap voor stap door. Je gaat naar huis met een rugzak vol kennis en inspiratie om jouw coachingsplan voor 2022 te maken.

Doelgroep: Pedagogisch beleidsmedewerkers/coaches en ondernemers van kinderopvangorganisaties die deze functie (gedeeltelijk) zelf uitvoeren
Workshopleiders: Sonja Sandbergen en Susanne Oosterman
Kosten webinar: € 50,- euro excl. BTW per deelnemer

* Naast het webinar ‘Maak jouw coachingsplan’ start ook het webinar 'De combinatierollen van een PBM/PC’. Meer informatie over dit webinar vind je hier. Wil je beide webinars volgen? Kies in het aanmeldformulier voor de optie 'ik volg graag beide webinars en schrijf me hierbij ook in voor het webinar 'Combinatierollen van een PBM/PC'. Je hebt je dan direct aangemeld voor beide webinars.

Aanmelden:

Rechts
Links2

___________________________________________________________________________

Optioneel:

___________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________

Volg ons ook op Social Media  LinkedIn.png   Instagram2.png   Facebook.png