Workshop ‘Combinatierollen - Wanneer de functie van PBM/PC niet je enige functie is'

De workshop ‘Combinatierollen' is specifiek gericht op de pedagogisch beleidsmedewerker/coach die naast deze functie nog een andere functie heeft binnen dezelfde organisatie. Bijvoorbeeld als leidinggevende of als pedagogisch medewerker op de groep.

Tijdens deze workshop onderzoeken we de vraag die leeft over de verenigbaarheid en/of uitvoerbaarheid van deze meerdere functies. Welke voordelen zijn er en hoe kun je daar gebruik van maken? En hoe ga je om met de nadelen van het combineren van verschillende functies? Wie ervaart deze nadelen precies en welke oplossingen zijn daarvoor te bedenken? We bekijken onder andere hoe het gebruik van transparantie in de verschillende rollen bijdraagt aan de beoogde (pedagogische) kwaliteitsbevordering.

Doelgroep: Pedagogisch beleidsmedewerkers/coaches die naast deze functie een andere functie hebben binnen dezelfde organisatie
Workshopleiders: Sonja Sandbergen en Susanne Oosterman
Kosten: € 75,- euro excl. BTW per deelnemer*

* Naast de workshop 'Combinatierollen’ start dit najaar ook de workshop ‘Maak jouw coachingsplan’. Meer informatie over deze workshop vind je hier. Volg je beide workshops? Dan kost dit in totaal € 125,- euro excl. btw per deelnemer voor twee workshops. Een korting van € 25,- op het totaalbedrag. Wil je beide workshops volgen? Kies in het aanmeldformulier voor de optie 'ik volg graag beide workshops en schrijf me hierbij ook in voor de workshop 'Maak jouw coachingsplan'.

Aanmelden:

Rechts
Links2

___________________________________________________________________________

Optioneel:

___________________________________________________________________________

Volg ons ook op Social Media  LinkedIn.png   Instagram2.png   Facebook.png