Blooming Kids financiert middels Collin Crowdfund

Jessica Kalwij en Jessica de Vink-Nieuwenhuizen exploiteren met enthousiasme onder de naam Blooming Kids een kleinschalig kinderdagverblijf en een sport BSO in Huizen. Door de groei van het kinderdagverblijf is men verhuisd naar een groter pand. Voor de verbouwing en inrichting werd een financiering gezocht. Men koos bewust voor crowdfunding.

Hiervoor zijn ze in gesprek gegaan met Knab Crowdfunding (nu: Collin Crowdfund). De ondernemers werden tijdens het gehele crowdfundtraject persoonlijk begeleid door een Crowdfund Coach. De businesscase van Blooming Kids was realistisch en haalbaar. De vennoten zijn enthousiaste ondernemers die zelf meewerken op een groep wat, zeker bij kleinschalige opvang, als positief wordt beoordeeld!

Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang heeft een arrangement met Collin Crowdfund voor het financieren van ondernemers in de kinderopvang, waarbij de risico’s voor investeerders afgedekt kunnen worden middels een borgstelling. Collin Crowdfund is lid van de branchevereniging Nederland Crowdfunding.

Financiën

Ons team staat klaar

Heb je een vraag naar aanleiding van een van onze kennisitems, activiteiten of praktijkvoorbeelden? Of heb je niet gevonden wat je zocht? 

Neem contact met ons op