Kennisgroep Kleinschalige organisaties 

Wil jij als ondernemers van een Kleinschalige kinderopvang je netwerk uitbreiden en jezelf blijven ontwikkelen? Zoek je naar een platform waar je gelijkgestemde professionals kunt ontmoeten en van elkaar kunt leren? Dan is de kennisgroep voor Kleinschalige ondernemers in de kinderopvang de perfecte plek voor jou!

Deze kennisgroep biedt een unieke gelegenheid om drie keer per jaar samen te komen en te sparren met andere professionals uit het werkveld. Tijdens deze inspirerende bijeenkomsten delen we kennis, ervaringen en best practices om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

  • Kosten - € 450,- excl. btw per jaar
    Dit abonnement heeft een looptijd van 1 jaar. Na afloop van dit jaarabonnement wordt het abonnement automatisch verlengd en geldt er een opzegtermijn van een maand.
  • Locatie - Wisselend, vaak op locatie bij één van de deelnemers
  • Datum en tijd - 3x per jaar van 10.00 tot 14.30 uur incl. lunch 

Aanmelden voor de kennisgroep kan via het formulier onderaan deze pagina. Wil je eerst meer informatie of twijfel je of je past bij het profiel? Neem dan contact op met Sonja Sandbergen. 

Linker kolom
Voor wie?

Deze kennisgroep is bedoeld voor ondernemers van kleinschalige kinderopvangorganisaties. 

Wil je graag ontwikkelen op professioneel vlak, als ondernemer én met jouw organisatie? Dan is de kennisgroep Kleinschalige organisaties iets voor jou. Er is in deze groep met ondernemers van kleinschalige kinderopvangorganisaties ruimte voor persoonlijke groei. Veiligheid en vertrouwen zijn de belangrijkste kernwaarden binnen deze groep. 

Rechter kolom
Wat kun je verwachten van deze kennisgroep?
  • Een waardevol netwerk: Ontmoet gelijkgestemde professionals en bouw een netwerk op waar je op kunt vertrouwen. We bekijken oplossingen voor vraagstukken waar we allemaal tegenaan lopen.
  • Kennisdeling: Leer van de expertise van elkaar. We bespreken actuele thema's, wisselen ideeën en praktische tips uit. De agenda wordt door de deelnemers zelf bepaald. Denk aan onderwerpen als: personeelsbeleid, financieel beleid, organisatieontwikkeling, ontwikkelingen in de sector, marketing en communicatie en wetgeving.
  • Persoonlijke groei: Ontwikkel jezelf als professional en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector kinderopvang.

Aanmelden netwerken

Dit abonnement heeft een looptijd van 1 jaar. Na afloop van dit jaarabonnement wordt het abonnement automatisch verlengd en geldt er een opzegtermijn van een maand.

Ik meld me aan voor de netwerken *

Organisatie gegevens *

Gegevens contactpersoon *

Wijkt het e-mailadres voor de factuur af? *
Tijdens de bijeenkomst wordt er beeldmateriaal vastgelegd, ga je ermee akkoord?*

Lees hier de verkoopvoorwaarden

CAPTCHA