Netwerken 

Op deze pagina leest je meer informatie over de netwerkkringen en kennisgroepen.

Netwerk Professionals Kinderopvang

Netwerk Professionals Kinderopvang: het ontmoetingspunt voor controllers, facilitair management, inkoop en marketing

Op initiatief van Tony Weggemans (AYIT Consultancy) is in maart 2004 het Netwerk Professionals Kinderopvang opgericht. Een zelfstandig label wat al meer dan 15 jaar met succes kringen van professionals van verschillende kinderopvangorganisaties uit heel Nederland bij elkaar brengt.

Vanaf januari 2021 valt het Netwerk Professionals Kinderopvang onder de vlag van het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang.

Ga direct naar de website van NPK

Kennisgroep ondernemers kleinschalige kinderopvangorganisaties

Door deel te nemen aan de Kennisgroepen leer je van jezelf en van anderen door aan de hand van de eigen hulpvraag en/of actuele thema’s kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen.

Een groep ondernemers van kleinschalige kinderopvangorganisaties heeft het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang verzocht om in aanvulling op de netwerkkringen voor middelgrote en grote kinderopvangorganisaties een kennisgroep speciaal voor hen te organiseren. Op basis van deze verzoeken starten we begin 2021 met een kennisgroep speciaal voor deze groep ondernemers. 

Onze professionals koppelen jou aan vergelijkbare ondernemers en samen vormen jullie een kennisgroep. Jouw kennisgroep komt vier keer per jaar bij elkaar. Tijdens de bijeenkomsten leer je van jezelf en van anderen door aan de hand van de eigen hulpvraag en/of actuele thema’s kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen. Het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang faciliteert en brengt kennis en expertise mee over de geagendeerde onderwerpen.

Lees meer over deze Kennisgroep