Quickscan op locatie

Linker kolom

Quickscan binnenklimaat op locatie

Wil je aan de slag met het verbeteren van het binnenklimaat op jouw locatie? Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang biedt een quickscan binnenklimaat aan.

Tijdens deze quickscan bezoeken we de locatie en kijken welke ventilatievoorzieningen aanwezig zijn, en hoe er wordt geventileerd. Daarnaast kijken we naar het ventilatiegedrag: weten pedagogisch medewerkers hoe ze de aanwezige voorzieningen goed moeten gebruiken, en welke acties nodig zijn bij verschillende CO2-waarden? We bekijken welke aandachtspunten er zijn en waar optimalisaties m.b.t. het binnenklimaat mogelijk zijn. Ook geven we tips over het omgaan met kou en tocht in de wintermaanden en hitte in de zomer.

Een quickscan bestaat uit een locatiebezoek (interview en rondgang), rapportage en een online bijeenkomst waarin we de bevindingen met je doorspreken. 

  • Kosten: € 1.250,- excl. btw. per locatie

Quickscan aanvragen

Rechter kolom

Quickscan Energiebesparing op locatie

Wil je weten hoe je gericht aan de slag kunt gaan met de resultaten uit de Rekentool daadwerkelijk Energieverbruik, of wil je de resultaten van de Rekentool toegelicht hebben? Dan kan een Energiebespaarder je verder op weg helpen.

De Energiebespaarder helpt jou praktisch op weg om de juiste keuzes te maken en prioriteiten te stellen. Soms kan dat door het geven van uitleg of het beantwoorden van vragen. Soms door hulp te bieden bij het lezen van energieadviezen en het krijgen van inzicht. Én soms kan dat door mee te kijken op jouw locatie en opgedane ervaringen te delen.

  • Kosten: € 600,- excl. btw. per dag deel

Quickscan aanvragen

Tekst

Voor elke opdracht stellen we een offerte op maat op, zodat je vooraf inzicht hebt in de kosten. Wil je de mogelijkheden bespreken of heb je andere vragen over deze ondersteuning? Vul onderstaande formulier in of neem contact met ons op via 085 -13 05 683.