Abonnementen

Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang heeft twee soorten abonnementen. Een helpdeskabonnement en een uitgebreider ondersteuningsabonnement. 

Ben je werkzaam voor een kinderopvangorganisatie? Dan kun je jouw organisatie aanmelden voor een abonnement. Hieronder vind je meer informatie over de inhoud van de abonnementen en de tarieven.

Linker kolom

Helpdeskabonnement

Heeft jouw organisatie een helpdeskabonnement, dan kunnen jij en je collega's onbeperkt algemene vragen stellen. Ideaal als je iets wilt weten over bepaalde wet- en regelgeving of benieuwd bent naar wat de verschillende sectorontwikkelingen voor jouw organisatie betekenen. Ons team staat klaar om je vragen snel te beantwoorden.

Kosten voor kinderopvangorganisaties: € 250,- excl. btw per jaar. 
 

Rechter kolom

Ondersteuningsabonnement

Bij het ondersteuningsabonnement krijg je naast toegang tot de helpdesk ook toegang tot het Virtueel Kinderdagverblijf, waarin de actuele wet- en regelgeving voor je op een rijtje staat. Én krijg je 30% korting op onze cursussen, workshops en webinars. Bekijk hier het actuele aanbod.
 
Kosten voor kinderopvangorganisaties: € 400,- excl. btw per jaar. 
 

Abonnee worden

Helpdeskabonnement
Kosten voor kinderopvangorganisaties: € 250,- excl. btw per jaar

Ondersteuningsabonnement
Kosten voor kinderopvangorganisaties: € 400,- excl. btw per jaar

Dit abonnement heeft een looptijd van 1 jaar. Na afloop van dit jaarabonnement wordt het abonnement automatisch verlengd en geldt er een opzegtermijn van een maand.


Kies hier jouw abonnement:
Mijn gegevens

Facturatie

Factuuradres verschilt van organisatieadres *

Factuurgegevens

Lees hier de verkoopvoorwaarden

CAPTCHA