Netwerkkring Marketing & Communicatie

Wil jij als verantwoordelijke voor Marketing & Communicatie in de kinderopvang je netwerk uitbreiden en jezelf blijven ontwikkelen? Zoek je naar een platform waar je gelijkgestemde professionals kunt ontmoeten en van elkaar kunt leren? Dan is de netwerkkring Marketing & Communicatie in de kinderopvang de perfecte plek voor jou!

Deze netwerkkring biedt een unieke gelegenheid om drie keer per jaar samen te komen en te sparren met andere professionals uit het werkveld. Tijdens deze inspirerende bijeenkomsten delen we kennis, ervaringen en best practices om de Marketing & Communicatie van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

 • Kosten - € 426,- excl. btw per jaar
  Dit abonnement heeft een looptijd van 1 jaar. Na afloop van dit jaarabonnement wordt het abonnement automatisch verlengd en geldt er een opzegtermijn van een maand.
 • Locatie - Wisselend op locatie bij één van de deelnemers
 • Datum en tijd - 3x per jaar van 10.00 tot 14.00 uur incl. lunch 
  >> Donderdag 8 februari 2024
  >> Donderdag 6 juni 2024
  >> Donderdag 31 oktober 2024

Aanmelden voor deze netwerkkring kan via het formulier onderaan deze pagina. Wil je eerst meer informatie of twijfel je of je past bij het profiel? Neem dan contact met ons op via info@waarborgfondskinderopvang.nl of 085 - 13 05 683.

Linker kolom
Voor wie?

De netwerkkring marketing & communicatie is bedoeld voor professionals met de verantwoordelijkheid over de Marketing & communicatie. 

 • Marketingmedewerkers: hebben de verantwoordelijkheid over het coördineren en uitvoeren van marketingactiviteiten. Van het bedenken van marketingstrategieën, assisteren bij de uitvoering van campagnes tot het analyseren van de effectiviteit van marketingactiviteiten.
 • Communicatiemedewerkers: voeren werkzaamheden uit op het gebied van interne en externe communicatie. Van het schrijven van communicatieplannen, het bijdragen aan de ontwikkeling én uitvoering van het communicatiebeleid tot het monitoren van de naleving van het communicatieplan. 
Rechter kolom
Wat kun je verwachten van deze netwerkkring?
 • Een waardevol netwerk: Ontmoet gelijkgestemde professionals en bouw een netwerk op waar je op kunt vertrouwen. We bekijken oplossingen voor vraagstukken waar we allemaal tegenaan lopen.
 • Kennisdeling: Leer van de expertise van elkaar. We bespreken actuele thema's, wisselen ideeën en praktische tips uit. De agenda wordt door de deelnemers zelf bepaald. Denk aan onderwerpen als: de communicatie rondom de kostprijzen en corona. Hoe je vanuit marketing en communicatie proactief inspeelt op de verwachte vraaguitval. Hoe draagt dit bijvoorbeeld bij aan het aantrekkelijk en zichtbaarder maken van de 8+ BSO nu daar de bezetting terugloopt? Ook worden branding trajecten van verschillende organisaties en de kansen die dat biedt. Denk aan websites in meerdere talen, andere manieren van werken en interne communicatie. 
 • Persoonlijke groei: Ontwikkel jezelf als professional en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector kinderopvang.

Aanmelden netwerken

Dit abonnement heeft een looptijd van 1 jaar. Na afloop van dit jaarabonnement wordt het abonnement automatisch verlengd en geldt er een opzegtermijn van een maand.

Ik meld me aan voor de netwerken *

Organisatie gegevens *

Gegevens contactpersoon *

Wijkt het e-mailadres voor de factuur af? *
Tijdens de bijeenkomst wordt er beeldmateriaal vastgelegd, ga je ermee akkoord?*

Lees hier de verkoopvoorwaarden

CAPTCHA