Kinderdagverblijf Dymphie

Met een borgstelling en professioneel advies gestart met de leukste plek om (op) te groeien   

Dymphna Monster is in oktober 2021 gestart met een kinderdagverblijf aan de Hortensialaan in Waalre. Er is ruimte gecreëerd voor 4 groepen dagopvang. Dymphie staat voor kleinschalige opvang met een hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht en een gevarieerd activiteitenaanbod.

Voor de start had Dymphna een goed doordacht ondernemingsplan opgesteld. Voor (startende) ondernemers is het echter vaak lastig om een financiering te regelen. Banken zijn door de verscherpte wet- en regelgeving steeds kritischer en behoudender in hun kredietbeleid. Met behulp van financieel adviesbureau Credion Eindhoven-Helmond kon een financiering voor de verbouwing en inrichting van het pand geregeld worden. Een borgstelling van het Waarborgfonds zorgde hierbij voor gunstige (rente) condities en voorwaarden.

Naast financieel advies laat Dymphna zich tevens ondersteunen door een voormalig eigenaar van een kleinschalig kinderdagverblijf, die ook als pedagogische coach betrokken blijft bij de onderneming.

Het inschakelen van externe ondersteuning is verstandig als je als ondernemer onderkend dat je deze specifieke kennis zelf (nog) niet hebt. Hiermee laat je als ondernemer zien kritisch naar je eigen vaardigheden te kijken en zorg je er voor dat je een professionele start kan maken met je bedrijfsvoering.

Financiën

Ons team staat klaar

Heb je een vraag naar aanleiding van een van onze kennisitems, activiteiten of praktijkvoorbeelden? Of heb je niet gevonden wat je zocht? 

Neem contact met ons op