17 december 202410:00 tot 14:00
Locatie volgt

Bijeenkomst Netwerkkring Facilitair

Wil jij als Facility Manager in de kinderopvang je netwerk uitbreiden en jezelf blijven ontwikkelen? Zoek je naar een platform waar je gelijkgestemde professionals kunt ontmoeten en van elkaar kunt leren? Dan is de netwerkkring Facilitair in de kinderopvang de perfecte plek voor jou!

  • De netwerkkring Facilitair is bedoeld voor professionals met de verantwoordelijkheid over taken variërend van contractbeheer tot kwaliteitszorg in de schoonmaak en vastgoedbeheer.
  • Locatie - Wisselend op locatie bij één van de deelnemers
  • Datum en tijd - Dinsdag 17 december van 10.00 tot 14.00 uur incl. lunch
  • Kosten - € 466,- excl. btw per jaar

Deze netwerkkring biedt een unieke gelegenheid om drie keer per jaar samen te komen en te sparren met andere professionals uit het werkveld. Tijdens deze inspirerende bijeenkomsten delen we kennis, ervaringen en best practices om deze specifieke functie binnen jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. 

Voor wie?

De netwerkkring Facilitair is bedoeld voor professionals met de verantwoordelijkheid over taken variërend van contractbeheer tot kwaliteitszorg in de schoonmaak en vastgoedbeheer.

  • Facilitair Manager: hebben in hun werk met een veelvoud van vraagstukken te maken, dit kan gaan van facilitaire inkoop en contractbeheer tot kwaliteitszorg van de schoonmaak en vastgoedbeheer. 
Wat kun je verwachten van deze netwerkkring?
  • Een waardevol netwerk: Ontmoet gelijkgestemde professionals en bouw een netwerk op waar je op kunt vertrouwen. We bekijken oplossingen voor vraagstukken waar we allemaal tegenaan lopen.
  • Kennisdeling: Leer van de expertise van elkaar. We bespreken actuele thema's, wisselen ideeën en praktische tips uit. De agenda wordt door de deelnemers zelf bepaald. Denk aan onderwerpen als: Arbo, duurzaamheid of hoe omgegaan moet worden met de BSO bus. 
  • Persoonlijke groei: Ontwikkel jezelf als professional en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector kinderopvang.

Benieuwd naar welke netwerkkringen we nog meer organiseren? Klik dan hier

Aanmelden voor de netwerkkring kan via het formulier onderaan deze pagina. Wil je eerst meer informatie of twijfel je of je past bij het profiel? Neem dan contact op met Marion Breg.

Aanmelden netwerken

Dit abonnement heeft een looptijd van 1 jaar. Na afloop van dit jaarabonnement wordt het abonnement automatisch verlengd en geldt er een opzegtermijn van een maand.

Ik meld me aan voor de netwerken *

Organisatie gegevens *

Gegevens contactpersoon *

Wijkt het e-mailadres voor de factuur af? *
Tijdens de bijeenkomst wordt er beeldmateriaal vastgelegd, ga je ermee akkoord?*

Lees hier de verkoopvoorwaarden

CAPTCHA