Verduurzamen in de kinderopvang - Tiplijsten voor op locatie

Er zijn verschillende thema's binnen het verduurzamen waar het gedrag van de pedagogisch professionals op de werkvloer een grote invloed op heeft. Denk aan hun invloed op energiebesparing en het binnenklimaat. 

Vaak zijn ze zich hier niet zo bewust van, maar wanneer we samen de omslag maken is hier veel in te winnen! Je zorgt eenvoudig voor gedragsverandering onder jouw medewerkers door de tiplijsten zichtbaar op locatie op te hangen. Bijvoorbeeld in de groepsruimte, in de hal, de keuken of het toilet.

Wil je de tiplijst(en) digitaal verspreiden of zelf printen? Dan kun je gebruik maken van de PDF's zonder afdrukmarge. Wil je de posters laten afdrukken door een drukkerij? Kies dan voor de PDF met afdrukmarge. Download de PDF's hieronder.

Tiplijst EnergiebesparingTiplijst Energiebesparing met afdrukmargeTiplijst BinnenklimaatTiplijst Binnenklimaat met afdrukmarge

 

 

Duurzaamheid

Ons team staat klaar

Heb je een vraag naar aanleiding van een van onze kennisitems, activiteiten of praktijkvoorbeelden? Of heb je niet gevonden wat je zocht? 

Neem contact met ons op