Netwerkkring Controllers

Wil jij als Controller in de kinderopvang je netwerk uitbreiden en jezelf blijven ontwikkelen? Zoek je naar een platform waar je gelijkgestemde professionals kunt ontmoeten en van elkaar kunt leren? Dan is de netwerkkring voor Controllers in de kinderopvang de perfecte plek voor jou!

Deze netwerkkring biedt een unieke gelegenheid om drie of vier keer per jaar samen te komen en te sparren met andere professionals uit het werkveld. Tijdens deze inspirerende bijeenkomsten delen we kennis, ervaringen en best practices om de financiële situatie van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

  • Kosten - € 466,- excl. btw per jaar
    Dit abonnement heeft een looptijd van 1 jaar. Na afloop van dit jaarabonnement wordt het abonnement automatisch verlengd en geldt er een opzegtermijn van een maand.
  • Locatie - Wisselend op locatie bij één van de deelnemers
  • Datum en tijd - 3 of 4x per jaar

Aanmelden voor de netwerkkring kan via het formulier onderaan deze pagina. Wil je eerst meer informatie of twijfel je of je past bij het profiel? Neem dan contact met ons op via info@waarborgfondskinderopvang.nl of 085 - 13 05 683.

Linker kolom
Voor wie?

De netwerkkring controllers is bedoeld voor professionals met de verantwoordelijkheid over de financiën. De onderwerpen die besproken zullen worden, omvatten thema’s rondom bedrijfsvoering, financiële administratie en management informatie. 

  • Controllers en financieel eindverantwoordelijken: Personen die zich bezighouden met het financiële vraagstuk in de kinderopvang. Het verbeteren van de bedrijfsvoering.
Rechter kolom
Wat kun je verwachten van deze netwerkkring?
  • Een waardevol netwerk: Ontmoet gelijkgestemde professionals en bouw een netwerk op waar je op kunt vertrouwen. We bekijken oplossingen voor vraagstukken waar we allemaal tegenaan lopen.
  • Kennisdeling: Leer van de expertise van elkaar. We bespreken actuele thema's, wisselen ideeën en praktische tips uit. Denk aan onderwerpen als bedrijfsvoering, financiële administratie en managementinformatie, zoals: de omzetontwikkeling, kostenaspecten als lonen en huisvesting, externe ontwikkelingen (zoals corona) en begroting- en verslaggevingszaken. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector kinderopvang.

Aanmelden netwerken

Dit abonnement heeft een looptijd van 1 jaar. Na afloop van dit jaarabonnement wordt het abonnement automatisch verlengd en geldt er een opzegtermijn van een maand.

Ik meld me aan voor de netwerken *

Organisatie gegevens *

Gegevens contactpersoon *

Wijkt het e-mailadres voor de factuur af? *
Tijdens de bijeenkomst wordt er beeldmateriaal vastgelegd, ga je ermee akkoord?*

Lees hier de verkoopvoorwaarden

CAPTCHA