Format Pedagogisch Coachingsplan

Heb je behoefte aan meer structuur in de aanpak van het pedagogisch beleidswerk en coaching in jouw organisatie, maar ontbreekt de tijd en inspiratie om zelf een coachingsplan op te stellen? Met dit format kun je eenvoudig aan de slag!

Het coachingsplan zorgt voor een kwalitatieve invulling van de pedagogisch beleidsontwikkeling en coaching. Het is een ideaal hulpmiddel voor de pedagogisch beleidsmedewerker/coach om meer diepgang te geven aan het werk. Het geeft richting en ambitie en het zorgt voor een heldere positionering van jouw functie binnen de organisatie. De verhoging van de pedagogische kwaliteit staat in dit plan centraal. Het plan geeft antwoord op de vragen: hoe en waarom? In de handige jaarkalender zet je jouw doelen om in concrete activiteiten. Het coachingsplan helpt je daarnaast om te voldoen aan de wettelijke kaders. Zo is de urenberekening en de verdeling over de locaties opgenomen en is er in de jaarkalender ruimte om jouw urenverantwoording bij te houden. Het format is vrij verkrijgbaar.

Wil je aan de slag met het format?

Klik hier om het op te vragen

 

Organisatieontwikkeling

Ons team staat klaar

Heb je een vraag naar aanleiding van een van onze kennisitems, activiteiten of praktijkvoorbeelden? Of heb je niet gevonden wat je zocht? 

Neem contact met ons op