Tiplijst: Inspectiebezoek in de praktijk

Regelmatig spreken we met ondernemers over het goed uitrusten van de pedagogisch medewerkers voor een inspectiebezoek: “Vaak vinden we het zelf al spannend; het inspectiebezoek van de GGD. Zelfs als je eigenlijk best weet dat je de kennis en kunde in huis hebt!”. Tijdens het webinar 'Wetgeving en Toezicht' kwam opnieuw de vraag omhoog: 'Hoe rust jij je pedagogisch medewerkers uit voor een inspectiebezoek?'. Om antwoord te geven op deze vraag hebben we de tiplijst 'Inspectiebezoek in de praktijk' opgesteld.

Voor de pedagogisch medewerker geldt eigenlijk hetzelfde als voor jou als leidinggevende: als je aan de ene kant je theoretische kennis over ons vak op orde hebt en aan de andere kant de tools hebt om een ontspannen gesprek te voeren, ga je echt met meer zelfvertrouwen het gesprek aan. Met deze tiplijst, met tips uit de praktijk van andere ondernemers aangevuld met onze eigen praktijkervaringen, helpen we jou op weg om jouw pedagogisch medewerkers goed uit te rusten voor een inspectiebezoek!

Download hier de tiplijst

Organisatieontwikkeling

Ons team staat klaar

Heb je een vraag naar aanleiding van een van onze kennisitems, activiteiten of praktijkvoorbeelden? Of heb je niet gevonden wat je zocht? 

Neem contact met ons op