21 november 2022
/ Online

Webinar Inzet pedagogisch beleidsmedewerker en coach op VE-groepen

Per 1 januari 2022 is er een extra ureninzet verplicht van de pedagogisch beleidsmedewerker/coach voor kinderopvangorganisaties waar Voorschoolse Educatie (VE) wordt aangeboden. Hoewel de functie dezelfde naam heeft als de functie vanuit de wet IKK, is het opnieuw zoeken naar de invulling er van. Het doel is het verhogen van de kwaliteit van de Voorschoolse Educatie. Dat staat vast. Maar dan? 

Als vervolg op het vertrouwde Basiswebinar ´Inzet pedagogisch beleidsmedewerker en coach in de organisatie´ is er nu een webinar speciaal voor de pedagogisch beleidsmedewerker/coach in de VE! In de eerste helft van dit webinar nemen we jou in vogelvlucht mee in alle wettelijke kaders en de inzet van deze specifieke PBM-functie binnen de organisatie. Het tweede deel is interactief en leren we van elkaar: wat is je aanpak tot nu toe? Wat gaat goed en wat kan nog beter? Welke vragen heb je aan ons en/of aan elkaar?

Dus ben jij werkzaam als pedagogisch beleidsmedewerker en/of coach op groepen met VE of ben jij als ondernemer, directeur of manager direct betrokken bij de inzet van deze functie? En heb je behoefte aan meer houvast en/of inspiratie voor de invulling van de rol? Dan is dit webinar iets voor jou!

Datum en tijd:

  • Maandag 21 november van 10:00-12:00 uur

Doelgroep: (kleinschalige) kinderopvangorganisaties die Voorschoolse Educatie aanbieden
Kosten: € 75,- per deelnemer excl. btw & € 52,50 excl. btw voor organisaties met een ondersteuningsabonnement
Voorbereiding: houd rekening met een korte voorbereidingstijd i.v.m. een opdracht die je een week vooraf ontvangt

Klik hier om aan te melden