Werken met bbl'ers in kinderopvang

Kinderopvang werkt! | Utrecht

Een bbl-student combineert werken en leren. Je investeert met een bbl'er in de toekomst van je organisatie, de sector én van de bbl’er.

Het begeleiden van een bbl’er kan een aantal vragen oproepen. Samen met een aantal kinderopvangorganisaties heeft Kinderopvang werkt! de meest gestelde vragen over het begeleiden van een bbl’er op een rij gezet.

Bekijk hier de veel gestelde vragen


Kinderopvang op Koers
Door de economische en politieke ontwikkelingen komt er veel af op onze sector. Er zijn grote ambities voor de toekomst en tegelijk de nodige uitdagingen. Het programma Kinderopvang op Koers helpt kinderopvangorganisaties (groot én klein) bij de vraagstukken in deze uitdagende tijd. We staan klaar om je te helpen met inzicht in de opgaven (wat speelt er allemaal) en geven handvaten om continuïteit te realiseren (hoe ga ik hier concreet mee aan de slag). Wil je weten waar jouw organisatie staat en welke stappen je kunt zetten? Kijk hier.

 

Organisatieontwikkeling

Ons team staat klaar

Heb je een vraag naar aanleiding van een van onze kennisitems, activiteiten of praktijkvoorbeelden? Of heb je niet gevonden wat je zocht? 

Neem contact met ons op