Afbeelding bij artikel
dinsdag 20 december 2022
Body tekst

Kinderopvang op Koers helpt bij vraagstukken in deze uitdagende tijden

Er komt veel af op onze sector. Er zijn grote ambities voor de toekomst van de kinderopvang, maar er zijn ook forse arbeidsmarkttekorten. De exploitatie wordt krapper onder andere door de hogere energiekosten en de economische ontwikkelingen voor ouders en organisaties zijn negatief.

Het programma Kinderopvang op Koers helpt kinderopvangorganisaties (groot én klein) bij de vraagstukken in deze uitdagende tijd. We staan klaar om je te helpen met inzicht in de opgaven (wat speelt er allemaal) en geven handvaten om continuïteit te realiseren (hoe ga ik hier concreet mee aan de slag).

We beginnen met een startgesprek, zo krijgen we een goed beeld van de vraagstukken die er binnen jouw organisatie leven en waar je op dit moment staat. Het gesprek geeft inzicht in de stappen die je nu al kunt zetten en welke ondersteuning je daar eventueel bij nodig hebt. Ook delen we kennisdocumenten, zoals modellen, handreikingen en tools. En organiseren we bijeenkomsten, zoals informatieve sessies, praktische verdiepingsbijeenkomsten en kennisgroepen.

>> Vraag hier een startgesprek aan

In de komende maanden communiceren we meer over dit programma. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en volg Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang op Social Media via:
LinkedIn, Facebook, Instagram


Bij Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang richten wij ons op de thema’s financiën, organisatieontwikkeling en huisvesting. Meer weten over onze ondersteuning? Neem contact op via info@waarborgfondskinderopvang.nl of bel 085-130 56 83. Ook voor pedagogische kennis is er ondersteuning beschikbaar, daarvoor verwijzen we je graag naar het Expertisecentrum Kinderopvang.