Gratis debat - integraliteit in het sociale domein

Kenniscentrum Ruimte-OK organiseert samen met Kindcentra 2020 op 6 maart, in de ochtend voorafgaand aan de Kennisdag, een debat over integraliteit in het sociale domein. Er wordt steeds vaker gepraat over investeren in het kind, maar hoe organiseren we de beste integrale voorzieningen voor kinderen? En hoe kunnen gemeenten, scholen, kinderopvang en jeugdzorg integraliteit in het sociale domein samen realiseren? Het debat staat onder leiding van journalist en schrijver Frénk van der Linden. 

debat 1.pngUw mening telt!
Tijdens het debat zal een panel met eindverantwoordelijken van gemeenten en bestuurders van onderwijsinstellingen, kinderopvang en jeugdhulp ingaan op een aantal gepresenteerde stellingen over integraliteit in het sociale domein. Maar in dit interactieve debat telt ook uw mening! Wat zijn volgens u optimale voorzieningen voor het kind binnen het sociale domein? 

Het debat vindt plaats op 6 maart van 10.00 uur tot 11.30 in het IJburg College 2 in Amsterdam. Deelname is gratis, u dient zich wel vooraf aan te melden. 
 

Meer informatie en aanmelden

29/01/2018 / Extern nieuws
Gerelateerd