Huisvestingsvraagstukken Kindcentra 2020

Experts op het gebied van huisvesting hebben met Kindcentra 2020 meegedacht over de vraag wat het betekent voor de huisvesting van onderwijs, kinderopvang en kindcentra, als kinderopvang en onderwijs vanuit één organisatie met één team en één pedagogische visie wordt aangeboden.

In de publicatie Huisvestingsvraagstukken Kindcentra 2020 gaan zij in op vragen als welke varianten zijn er voor kindcentra (één gebouw, campus en netwerk), hoe vertalen gewenste activiteiten zich ruimtelijk binnen een kindcentrum en wat zijn mogelijkheden om kindcentra in bestaande gebouwen te realiseren? De werkgroep doet ook voorstellen voor een inbedding van deze huisvestingsvraagstukken binnen de gemeentelijke zorgplicht. Nieuwsgierig? Bekijk de publicatie hier.

Kindcentra 2020 | Nederland

Wilt meer weten over dit rapport?
Zoals wat zijn de consequenties voor huisvesting wanneer de doelen van Kindcentra 2020 gerealiseerd worden? Wat biedt het ‘Rapport werkgroep huisvesting’ voor partijen die nu al werken aan een kindcentrum? Tijdens onze kennisdag 'Grip op Kwaliteit' krijgt u in de deelsessie van Kindcentra 2020 antwoord op al deze vragen.

23/09/2016 / Extern nieuws
Gerelateerd