NIEUW - Waarborgfonds ondersteunt u bij de invoering IKK

Op 1 januari 2019 zijn opnieuw veranderingen van de Wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK) in werking getreden. Deze wijzigingen hebben de komende maanden wellicht ingrijpende gevolgen voor uw bedrijfsvoering. Hierbij kunnen verscheidende vraagstukken op u afkomen.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Hoe past u de aangepaste beroepskracht-kindratio (BKR) zo toe, dat dit goed binnen uw bedrijfsvoering past?
  • Wat zijn de regels met betrekking tot de inzet van de derde pedagogisch medewerker op een groep en wanneer is het verstandig dit te doen?
  • Uitgaande van de grootte van uw organisatie: hoe geeft u vorm aan de functie van pedagogisch medewerker?
  • Hoe organiseert u de babyscholing zo efficiënt mogelijk voor uw medewerkers?
  • Zijn er veranderingen in het aanleveren van de gegevens voor de GGD na de jaarlijkse controle?

Verwacht u de komende maanden behoefte te hebben aan extra ondersteuning? Dan kunt u op ons rekenen! Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de gevolgen voor uw bedrijfsvoering te inventariseren. Eventuele aanvullende maatwerkoplossingen zijn in overleg mogelijk.

Naast de persoonlijke ondersteuning organiseren wij meerdere regiodagen en workshops. Tijdens deze bijeenkomsten gaat u aan de hand van verschillende thema’s aan de slag met uw bedrijfsvoering. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de kennissessies in uw regio. Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de evenementen.

Heeft u nu al vragen of ondersteuning nodig en wilt u alvast een persoonlijk gesprek plannen? Twijfel niet en laat ons weten hoe we u verder kunnen helpen! U kunt ons telefonisch bereiken via 085-1305683 of klik hier om contact op te nemen!

31/01/2019 / Waarborgfonds Kinderopvang
Gerelateerd