14 september 2022
/ Innovatiecentrum Duurzaam Bouwen, Rotterdam

Leer- en inspiratiesessie: Duurzame huisvesting 

Verduurzamen van de huisvesting gaat verder dan het verbeteren van energieprestaties. Tijdens deze sessie nemen we je mee in dit bredere spectrum. Wat is een duurzaam gebouw. Aan welke wet- en regelgeving moet je voldoen en waar kun je daarnaast nog voor kiezen?

Wij gaan in op duurzame huisvesting in een eigendoms- en huursituatie en ieders verantwoordelijkheid hierin. De sessie vindt plaats in het Innovatiecentrum Duurzaam Bouwen, het grootste en meest inspirerende centrum voor duurzaam bouwen in Nederland. Tijdens de rondleiding door het innovatiecentrum maken we de vertaalslag naar mogelijkheden voor bestaande en nieuwe kinderopvanglocaties. Na deze sessie weet je hoe je op de korte-, middellange- en lange termijn aan de slag kunt met de verduurzamingsopgave van jouw locatie(s). En beschik je over een aantal direct toepasbare tools, zoals een gebouwscan light om de kwaliteit in kaart te brengen en hierop (meerjaren)beleid te maken.

Datum en tijd: woensdag 14 september van 10:00-13:30 uur
Locatie: Innovatiecentrum Duurzaam Bouwen (Directiekade 2, 3089 JA Rotterdam)
Kosten: € 175,- excl. BTW per deelnemer & € 140,- excl. btw voor organisaties met een ondersteuningsabonnement, 

Sprekers: Romy Schneider (als expert verbonden aan Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang) en Marion Breg (Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang)
 

Deze Duurzame leer- en inspiratiesessie is een activiteit van de Groene Agenda Kinderopvang

Klik hier om je aan te melden

Pagina's