12 oktober 2021
/ Houten

Workshop ‘Sturen op jouw kostprijs’ voor middelgrote en grote organisaties

Deze workshop is met name bedoeld voor controllers van middelgrote en grote organisaties die zich met de analyse van de bedrijfsvoering bezighouden.

Je krijgt inzicht in welke kengetallen belangrijk zijn om op te sturen en hoe je deze kunt inzetten voor de verbetering van de bedrijfsvoering van jouw organisatie. Je leert hoe onderdelen van de kostprijs beïnvloed kunnen worden en de kostprijs per dienst geoptimaliseerd.

Tijdens de bijeenkomst wordt het kostprijsmodel, zoals dat beschreven staat in ons recent gepubliceerde rapport ‘Mijn Kostprijs’, toegelicht. In de workshop demonstreren we bovendien de daarbij aansluitende benchmarktool ‘Mijn Kostprijs’. Deze digitale tool is vanaf medio september 2021 beschikbaar. Het geeft je de mogelijkheid om de kostenelementen van jouw organisatie in te vullen en te benchmarken met de totale populatie van deelnemers en selecties daarvan. Uiteraard volledig geanonimiseerd. Daarmee krijg je inzicht waar de kosten van jouw organisatie afwijken van collega organisaties. Met de kennis verkregen in de workshop kun je vervolgens sturen op die kostprijselementen.

Tijdens de workshop gaan we ook in op de mogelijkheden die jouw administratie-/ en managementinformatiesystemen bieden om daar de benodigde gegevens uit te halen. Samen kijken we naar de mogelijkheden: wat kan er nu al en wat moet er qua inrichting van deze systemen nog gebeuren om daar te komen waar je wilt?

Doelgroep: Controllers van middelgrote en grote organisaties
Maximaal aantal deelnemers: 15 deelnemers
Kosten: Er zijn geen kosten verbonden aan het volgen van deze workshop. Aanmelding is echter wel noodzakelijk.

Klik hier om je aan te melden 

Pagina's