17 september 2020
/ Haarlem

Workshop Inzet Pedagogisch beleidsmedewerker & coach 

Tijdens deze 3 uur durende workshop kunt u van ons verwachten:

  • We gaan op interactieve wijze in op de invulling van de functie en de verschillende rollen die hierin worden onderscheiden. 
  • We geven handvatten voor borging van de uitvoering en verhoging van de toegevoegde waarde op de kwaliteit. 
  • U leert hoe u dit kunt vastleggen in een visie voor de lange termijn.
  • U leert hoe u een coachingsplan kan opstellen. 
  • Ook geven wij handvatten voor de wijze van registratie. 

Er zal veel ruimte zijn om op basis van voorbeelden uit de praktijk met elkaar in gesprek te gaan en om ervaringen uit te wisselen. 

Deze workshop is bedoeld voor kinderopvangondernemers die op zoek zijn naar de mogelijkheden en invulling van deze functie in de eigen organisatie. We werken met een klein aantal deelnemers en er is veel ruimte tot interactie en het stellen van vragen. 

Workshopleiders: Sonja Sandbergen en Jiska Lennartz
Kosten: € 50,- per deelnemer excl. btw
 

Klik hier voor meer informatie en aanmelden!

U kunt tot 1 week voorafgaand aan de workshop kosteloos annuleren, daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Wij bieden ook de mogelijkheid om deze workshop "in company" te organiseren. Onze projectspecialist neemt voorafgaand contact met je op om de workshop in te richten naar behoefte. De workshop zal gegeven worden op de vestigingslocatie. Mail voor meer informatie info@waarborgfondskinderopvang.nl of neem contact op met Sonja of Jiska.

Voor de workshops houden wij rekening met de veiligheidsrichtlijnen omtrent Corona. Als gevolg hiervan zullen we met groepen van maximaal 10 deelnemers werken. De locaties die wij hebben gekozen zijn hier vanzelfsprekend op ingericht zodat we zonder problemen de 1,5 meter regel kunnen toepassen.

Inschrijven voor dit evenement

Aanmelden:

Let op, vul het aanmeldformulier per persoon in! 

Rechts
Links2
Rechts2

Klik hier voor de privacyverklaring

Pagina's