Afbeelding bij artikel
woensdag 01 maart 2023
Body tekst

Flitswebinar 'Inzicht in geldstromen met model voor liquiditeitsprognose'

Hoe houd je als kinderopvangorganisatie grip op het banksaldo? Is het werkkapitaal wel op orde? Na dit flitswebinar kun je voor jouw organisatie antwoord geven op deze vragen.

In dit korte webinar krijg je uitleg over het gebruik van het model waarmee je een liquiditeitsprognose opstelt en krijg je tips aangereikt. Het model geeft je inzicht in de toekomstige inkomsten en uitgaven. En nog belangrijker, het geeft antwoord op de vraag: kunnen alle lopende rekeningen en verplichtingen voor het aankomende jaar wel op tijd worden betaald? Denk hierbij aan de grotere bedragen die er in één keer uit gaan, zoals de uitbetaling van het vakantiegeld in mei. Door dit nu inzichtelijk te maken, voorkomt het straks vervelende situaties. Want blijkt dat er een tekort dreigt, dan kun je daar tijdig een oplossing voor uitwerken.

Voorafgaand aan het flitswebinar ontvang je het model en het bijbehorende stappenplan. In het flitswebinar lopen we het model samen met je door en is er ruime gelegenheid om vragen te stellen. Daarna kun je meteen zelf aan de slag.

Kosten voor het model, de handleiding en het flitswebinar: 
€ 75,- euro excl. BTW & € 52,50 excl. btw voor organisaties met een ondersteuningsabonnement.

Data en tijden flitswebinar: 
Donderdag 28 september | 11:00 uur tot 12:00 uur

Vraag het model aan en schrijf je in voor het flitswebinar via onderstaande button.

Klik hier                                                     

Joost Koetsier