Afbeelding bij artikel
woensdag 28 juni 2023
Body tekst

Webinar 'Wetgeving & Toezicht'

Vergroot je kennis en werk samen met jouw team toe naar een ontspannen inspectiebezoek!

Hoe kijk jij aan tegen het jaarlijks onaangekondigd inspectiebezoek? Heb je het idee dat jij en je PM’ers extra bagage kunnen gebruiken om het inspectiebezoek ontspannen te laten verlopen? Wil jij je kennis vergroten over de geldende wetgeving? En ben je benieuwd naar de werkwijze van de toezichthouder, wat je daarvan kunt verwachten en hoe je er voor kan zorgen dat jij de touwtjes in handen hebt? Schrijf je dan nu in voor dit webinar!

Tijdens dit webinar gaan we in op de wetgeving; hoe komt deze tot stand en welke wetten zijn voor jouw organisatie van toepassing? We kijken naar de invulling van het toezicht, de rol van de toezichthouder en welke stappen er zijn in het handhavingsproces. Ook geven we handvatten om iedereen op locatie optimaal voor te bereiden op een (onaangekondigd) inspectiebezoek.

Er is extra aandacht voor hoe jij jouw PM’ers kunt voorbereiden. Je krijgt hiervoor praktische tips. Met deze tips geef jij jouw PM’ers de vaardigheden die zij nodig hebben om een gelijkwaardig gesprek aan te gaan over waarom zij doen wat ze doen (koppeling beleid – praktijk). Het zorgt voor een ontspannen situatie op de groepen tijdens een inspectie.

Let op: in dit webinar bespreken we niet inhoudelijk de wet- en regelgeving, zoals bijvoorbeeld de 3-uursregeling of het vast gezichten criterium.

Doelgroep: Locatieverantwoordelijken
Kosten*: € 150,- euro excl. BTW per deelnemer & € 105 excl. btw voor organisaties met een ondersteuningsabonnement.
Datum: Dinsdag 24 oktober | 9:30 uur tot 11:30 uur | online 

*Je kunt tot 1 week voorafgaand aan het webinar kosteloos annuleren, daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Aanmelden