Spelen Buitenshuis: overname financiering met Qredits

Logo-Spelen-Buitenshuis-RGB.jpg

Soraja Peltenburg is sinds 2004 werkzaam in de kinderopvang, waarvan de laatste jaren als algemeen manager. In 2018 werd Soraja de mogelijkheid geboden om een bestaande kinderopvangorganisatie in Amsterdam over te nemen. Deze kans greep zij met beide handen aan! De overname kon zij gedeeltelijk uit eigen middelen financieren en voor het resterende bedrag werd een beroep gedaan op Qredits.

Bij de behandeling van de aanvraag liet Soraja zien een duidelijke visie te hebben. Kinderopvang “Spelen buitenshuis” is een kleinschalige dagopvang met veel flexibiliteit, gevestigd in een natuurlijke omgeving waar buitenspelen en omgaan met de natuur voorop staan. Het businessplan was goed onderbouwd en liet duidelijke groeimogelijkheden zien. Hierdoor was het voor Qredits mogelijk om de financiering, met borgstelling van Waarborgfonds Kinderopvang, op korte termijn te regelen.

Qredits-logo-Onder-RGB.pngSteeds vaker worden financieringen verkregen via alternatieve financiers. Het Waarborgfonds Kinderopvang sluit aan bij deze nieuwe ontwikkelingen. Wil jij meer weten over deze nieuwe financieringsvormen en over borgstellingen? Neem dan contact met ons op. 

 

 


Meer praktijkvoorbeelden lezen? Bekijk ze in dit overzicht.

Gerelateerd
Thema's